Suntem o clinica de stomatologie situata in centrul Bucurestiului si ne mandrim cu faptul ca in peisajul de clinici stomatologice, reusim sa oferim pacientilor servicii stomatologice de inalta calitate, intr-o atmosfera relaxanta si un cadru familiar.
Va asteptam cu drag sa descoperiti perfectiunea zambetului !

Profesionalism si Competenta

Echipa de medici din cadrul clinicii Lyrdent doreste sa va ofere cele mai bune servicii pentru ca dumneavoastra sa aveti o dantura frumoasa si sanatoasa, astfel incat sa reveniti de fiecare data cu placere, fara teama si mereu cu zambetul pe buze.

Conceptul nostru este de a avea un specialist pentru fiecare domeniu stomatologic. In acest sens medicii clinicii participa regulat la conferinte stiintifice, cursuri de specializare si examene.

Toate acestea se pot realiza cu ajutorul echipei de medici profesionisti pe care o avem in cadrul clinicii, a tehnologiei performante si nu in ultimul rand a materialelor folosite.

De ce noi?

Medicii de la clinica Lyrdent doresc sa fie artisti ai zambetului dumneavoastra, deoarece de mai bine de un deceniu va suntem dedicati.

Am invatat sa va ascultam, sa va intelegem dorintele, deoarece comunicarea medic pacient este esentiala pentru noi.

Fiecare pacient al clinicii este special, astfel ca serviciile medicale devin personalizate in functie de costuri si doleantele dumneavoastra.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizează Administratorului Site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in condiţii optime a Serviciului. Prin inscrierea pe Site/ completarea formularului de programare sau orice alta modalitate de preluare a unor astfel de date personale, Utilizatorul declara ca este de acord ca toate datele personale sa fie incluse in baza de date a Administratorului Site-ului si isi da acordul expres si neechivoc ca toate datele personale sa fie stocate si utilizate pentru:

–        activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing) la adresele de e-mail comunicate;

–        participarea la concursuri, promotii;

–        transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc);

–        statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii Site-ului si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi;

–        pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale Site-ului;

–        cercetari de piata;

–        urmarirea datelor de vanzari.
Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il priveste si sa solicite stergerea datelor.
Pentru exercitarea acestor drepturi fiecare Utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa Administratorul Site-ului: S.C. LYRDENT S.R.L. cu sediul in Bd. Dimitrie Cantemir nr. 17, bl. 10, sc. B, ap. 38, sector 4, Bucuresti; sau prin e-mail la adresa: contact@lyrdent.ro.

Administratorul Site-ului este operator de date cu caracter personal conform notificarii transmise si inregistrate catre A.N.S.P.D.C.P. sub nr. 2447 .

INFORMATII SUPLIMENTARE. (click aici)

Va multumim ca ati ales sa vizitati pagina noastra si va invitam sa vizitati si pagina de facebook.

facebook