Clinica Lyrdent Orhideea

In permanenta dorinta de a evolua si de a va oferi cele mai bune servicii stomatologice, ne-am extins prin cel de al doilea sediu al Clinicii Lyrdent, respectiv Clinica Lyrdent Orhideea.

Clinica Lyrdent cabinet stomatologicClinica Lyrdent cabinet stomatologicClinica Stomatologica LyrdentClinica Lyrdent lampa albire

Intr-un cadru elegant si relaxant, inconjurat de medici profesionisti cu experienta, va oferim servicii dentare de lux, la preturi fara concurenta pe piata medicala.

Aceasta deoarece ne dorim sa va alaturati pacientilor fideli ai Clinicii Lyrdent, pacienti alaturi de care am evoluat in cei 15 ani de activitate si carora le-am insuflat dorinta de a reveni la noi, cu placere si fara „teama de stomatolog”.

Atmosfera eleganta si linistita din cadrul Clinicii Lyrdent Orhideea este permanent dublata de grija personalului medical, astfel incat fiecare pacient sa se bucure de atentia si respectul cuvenite.

Profesionalismul, Competenta si Respectul fata de Pacient reprezinta cele 3 valori ale Clinicii Lyrdent pe care le promovam si care ne definesc.

Calitatea excelenta a serviciilor stomatologice se datoreaza si dotarii clinicii cu aparatura noua, moderna, precum si folosirii materialelor dentare de ultima generatie.

Sub conducerea Dr. Ana Maria Mihalcea, avand ca domeniu de interes profesional estetica dentara, endodontia si protetica, am investit in tehnologii moderne, pentru a obtine rezultate exceptionale in Estetica Dentara, cum ar fi:
Smile Lite, Lampa Albire ZOOM! Philips, Digital Smile Design (DSD), tehnici speciale de Wax-up si Mock-up, folosirea fotografiei digitale in stomatologie.

Speram ca intalnirea dumneavoastra cu noi sa fie una placuta si sa reveniti oricand cu drag la noua Clinica Lyrdent Orhideea.

Clinica Lyrdent Orhideea este situata in Bucuresti in Sectorul 6, pe Sos. Orhideelor la numarul 19, accesul fiind extrem de facil, statia de metrou Grozavesti aflandu-se la doar 450 m distanta.

Clinica Lyrdent Orhideea

Bucuresti, Sector 6, Sos. Orhideelor nr. 19, Scara 2, Parter, Interfon 77.

E-mail: contact@lyrdent.ro

Telefon: 004 0722 518 617

Paste your AdWords Remarketing code here