Clinica Lyrdent Unirii

Clinica Lyrdent Unirii a fost infiintata in anul 2000, fiind situata in centrul capitalei, la 500 de metri de Piata Unirii, langa Hotelul Cantemir. 

Clinica Lyrdent unit dentar

Ne mandrim cu faptul ca in tot acest timp am reusit sa oferim pacientilor servicii stomatologice de inalta calitate, intr-o atmosfera relaxanta si un cadru familiar. De la inceput am impus un nivel ridicat al serviciilor clinicii, adoptand filosofia occidentala si tratand fiecare pacient ca pe un membru al familiei noastre.

Alaturi de voi, ne-am perfectionat si ne-am dezvoltat definind astfel directiile si valorile Clinicii Lyrdent.

Profesionalismul, Competenta si Respectul fata de Pacient reprezinta cele 3 valori ale Clinicii Lyrdent pe care le promovam si care ne definesc.

In acest sens, echipa noastra este formata din specialisti pentru fiecare domeniu al stomatologiei, asigurandu-va un inalt standard al serviciilor de care beneficiati.

Continua pregatire prin participarea la congrese, cursuri de specializare si conferinte de profil reprezinta garantia unor servicii stomatologice de inalta calitate si in acord cu cele mai noi proceduri existente in medicina stomatologica.

Am inteles importanta esteticii dentare si am contribuit la dezvoltarea acestui concept in medicina stomatologica din Romania.

De 15 ani am asistat la dezvoltarea pietei serviciilor medicale private de stomatologie, crescand in ritmul dezvoltarii ei si contribuind la nivelul la care a ajuns acum. Pentru a evolua si diversifica serviciile stomatologice oferite precum si pentru a putea darui un nou zambet mai multor pacienti, ne-am extins prin cel de al doilea sediu al Clinicii Lyrdent, si anume Clinica Lyrdent Orhideea.

Va asteptam cu drag sa pasiti in Clinica Lyrdent Unirii, unde fiecare pacient al clinicii este special, iar serviciile medicale devin personalizate in functie de costuri si doleantele dumneavoastra.

Clinica Lyrdent Unirii

Bucuresti, Sector 4, B-dul Dimitrie Cantemir nr. 17, Bloc 10, Scara B, Interfon 38.

E-mail: contact@lyrdent.ro

Telefon: 004 0722 518 617