Caz Clinic Alin

Pacientul si-a dorit modificarea estetica a dintilor frontali, dorind o culoare mai alba, precum si alinierea corecta a celor 4 incisivi.

Desi i s-a explicat necesitatea unui tratament ortodontic in prealabil, pentru a repozitiona corect incisivul lateral, Alin a ales varianta mai rapida a unei cosmetizari dentare, neavand timpul necesar pentru a purta minim 1 an aparat ortodontic.

S-a realizat initial o albire profesionala in cabinet cu Lampa ZOOM!, urmata de albire la domiciliu cu solutii albire Philips ZOOM!.

Dr. Ana Maria Mihalcea a realizat apoi tratamente endodontice pe 2 dintre dintii frontali, care necesitau o slefuire mai avansata, aceste tratamente fiind urmate de armarea radacinilor cu pivoti fibra sticla.

Ceilalti 2 frontali au ramas vitali, slefuirea fiind facuta sub anestezie.

Deoarece Alin si-a dorit ca toti dintii frontali sa fie mai lungi si perfect aliniati, Dr. Ana Maria Mihalcea a realizat MOCK UP-ul pe care pacientul a fost nevoit sa il poarte o perioada de timp mai lunga – aproape 2 luni.

S-au realizat in final 4 coroane integral ceramice, printr-o slefuire minim invaziva pe dintii vitali, lucrare realizata prin tehnologia CAD-CAM.

Alin poate zambi acum fara sa mai aiba complexe, dantura sa fiind perfecta, asa cum si-a dorit.

Raspundeti

*

captcha *