Caz Clinic Bianca

Pacienta s-a prezentat la Clinica Lyrdent Unirea avand dorinta de a putea zambi cu adevarat, dupa ani in care si-a ascuns zambetul minunat, nemultumita de culoarea si forma danturii.

Deoarece interventiile pe dintii frontali au fost numeroase inainte de a veni la clinica, cu tratamente endodontice incomplete si obturatii din compozit vechi, Dr. Ana Maria Mihalcea a refacut tratamentele de canal.

Obturatiile de canal au fost efectuate cu ajutorul aparaturii moderne, respectiv Apex finder, Obturation System Sybron Endo, materiale sigilante pe baza de MTA si rasini epoxidice.

Dintii frontali fiind deja devitali, solutia fatetelor dentare a fost eliminata, varianta fara compromis fiind coroanele de ceramica total fizionomice, pe suport zirconiu.

Pe baza discutiilor cu Bianca, pentru a intelege cum isi doreste pacienta sa fie lucrarea finala, Dr. Ana Maria Mihalcea a realizat pe modelul de studiu WAX UP din ceara, apoi MOCK-UP, direct pe dintii neslefuiti.

Pacienta find multumita de rezultat, s-a trecut la slefuirea finala a dintilor frontali, urmata de amprenta in lingura, cu materiale de ultima generatie. Amprenta a fost apoi trimisa laboratorului pentru a fi scanata prin tehnologia CAD-CAM.

Pe toata perioada de dupa slefuire, Bianca a avut lucrarea provizorie, care a ajutat-o sa se obisnuiasca cu forma finala a danturii sale.

In final, s-a obtinut un zambet perfect, asa cum si-a dorit pacienta la inceput, Bianca fiind foarte incantata de rezultat.

 1. Roxana Reply

  Buna seara.Ma intereseaza timpul de executie ptr o astfel de lucrare si costul estimativ.Multumesc

  • Ana Maria Mihalcea Reply

   Multumim pentru mesaj.
   Cazul Biancai a necesitat initial tratamente pe dintii care urmau sa fie imbracati, ulterior s-au armat cu pivoti din fibra de sticla iar la final realizandu-se coroanele din ceramica pe suport zirconiu.
   Costul estimativ al tratamentelor si al pivotilor a fost 500 ron/dinte iar coroana finala a fost 650 ron/dinte.
   Dr. Ana Maria Mihalcea.
   Va multumim.

Raspundeti

*

captcha *

Paste your AdWords Remarketing code here