Caz clinic Flori

Cazul lui Flori a fost unul complex. Pacienta s-a prezentat la Clinica Lyrdent nemultumita de aspectul dintilor sai si cu evidente probleme de ocluzie.

Recomandarea Clinicii Lyrdent a fost purtarea minim 2 ani a unui aparat ortodontic fix, urmat de realizarea unei lucrari protetice.

Desi s-a inteles planul de tratament, din motive personale, pacienta a ales solutia protetica directa.
Solutia a fost realizarea unor coroane de ceramica pe suport zirconiu.

Dr. Ana Maria Mihalcea a efectuat tratamente complexe endodontice, obturatiile de canal fiind realizate cu ajutorul tehniciilor de ultima ora si cu materiale de inalta calitate. De asemeni, pentru cresterea rezistentei in timp a dintilor tratamentul a fost completat cu pivoti din fibra de sticla si reconstructia coronara.

Inainte de amprenta finala, pacientei i s-a realizat un Wax-up urmat de Mock-up direct pe dintii neslefuiti. Pacienta a putut observa astfel aspectul lucrarii finale fiind extrem de multumita de posibilul rezultat final. De asemeni, s-a realizat si albirea profesionala cu Lampa Zoom stabilindu-se culoarea finala a lucrarii.

S-a trecut astfel la etapa finala, si anume, slefuirea dintilor urmata de luarea amprentei.

Pe intreaga durata intre slefuirea dintilor si cimentarea finala, pacienta a avut o lucrare provizorie ce i-a permis adaptarea cu forma finala a lucrarii sale.

Raspundeti

*

captcha *

Paste your AdWords Remarketing code here