RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)

Evitați zonele aglomerate unde sunteți expuși la contact direct și/sau interacțiune cu un număr mare de persoane, de tipul adunărilor publice, cozi, zone de trafic intens, zone de recreere.

Feriți copiii de acele locuri de joacă care presupun atingerea unor suprafețe/obiecte comune de către un număr mare de copii.

Limitați la maximum orice contact direct cu alte persoane, în afara celor care fac parte din familia restrânsă, prin gesturi cum ar fi: strângerea mâinilor, îmbrățișările, sărutul obrajilor sau al mâinilor, atingerea fețelor cu mâinile.

Se recomandă, inclusiv în privința persoanelor împreună cu care locuiți, să NU intrați în contact direct decât după igienizarea mâinilor atunci când reveniți la domiciliu.

Evitați atingerea suprafețelor care sunt atinse în mod frecvent și de alte persoane, precum: balustrade, clanțe, mânere, butoane de lift sau de acces. În cazul în care sunteți totuși nevoiți să atingeți aceste suprafețe, protejați-vă folosind șervețele de unică folosință.

Asigurați-vă, după folosirea transportului în comun, că v-ați igienizat mâinile înainte de a vă atinge fața, nasul sau gura.

Limitați folosirea bancnotelor și a monedelor, optând pentru plăți cu cardul/telefonul.

Informati-va din surse sigure!

PROTOCOL CLINICA LYRDENT

Clinica Lyrdent va pune la dispozitie protocolul ce va fi implementat incepand cu data de 15.05.2020. Acesta va ramane valabil pana la o data ce va fi anuntata in functie de evolutia pandemiei cu COVID - 19.

PROTOCOL LYRDENT - COVID 19

FISA PACIENT ONLINE

Pentru inlesnirea procesului de inregistrare in evidentele clinicii si pentru a evita timpul de asteptare si aglomerarea spatiilor comune, Clinica Lyrdent va pune la dispozitie posibilitatea de a completa fisa de cunoastere a pacientului online, aceasta urmand a fi completata, daca este cazul, si semnata in ziua programarii. Va multumim!

ACCESATI PAGINA SPECIALA

Formular obligatoriu COVID - 19

Paste your AdWords Remarketing code here