Profilaxia dentara este o ramura a stomatologiei care se ocupa cu prevenirea aparitiei afectiunilor dentare.

De aceea, vizitele regulate -de minim 2 ori pe an- la stomatolog sunt necesare, astfel depistand cariile incipiente, parodontoza sau alte afectiuni ale cavitatii orale.

Profilaxia dentara este esentiala nu numai pentru mentinerea unei danturi sanatoase dar este, de asemenea, utilizata pentru a trata etapele timpurii ale unor afectiuni gingivale. Medicul dentist utilizeaza instrumente speciale pentru a indeparta tartrul dentar.

Fara vizite regulate la stomatolog, tartrul se poate forma sub gingie. Acest lucru in cele din urma poate duce la dezvoltarea unor afectiuni parodontale, care netratate, pot duce la pierderea dintilor. Stadiile avansate ale afectiunilor subgingivale pot permite bacteriilor din gura sa patrunda in fluxul sanguin si sa afecteze alte organe.

La Clinica Stomatologica Lyrdent, beneficiati de urmatoarele servicii de profilaxie:

-Igiena orala (folosirea corecta a periutei de dinti, tehnici de periaj, igiena lucrarilor protetice fixe si mobile, utilizarea apei de gura si a atei dentare)
-Consultatie completa prin evaluarea clinica efectuata de catre medicul stomatolog cu ajutorul camerei intraorale precum si a radiografiilor
-Detartraj cu ultrasunete si periaj profesional Air-flow
-Fluorizare in gutiere speciale
-Sigilare in santuri si fosete
-Profilaxia afectiunilor parodontale.

Profilaxia dentara este, probabil, una dintre cele mai bune investitii pe care o puteti face pentru sanatatea dumneavostra.

Pentru detalii privind ofertele vizitati pagina de Preturi si Oferte si solicitati o PROGRAMARE

 

Paste your AdWords Remarketing code here