Dr. Ana-Maria Mihalcea

-Coordonatorul echipei de medici din cadrul Clinicii Stomatologice Lyrdent.

-Membru al Colegiului Medicilor Dentisti din Romania

-Medic Stomatologie Generala, Competenta Estetica Dentara

Dr. Ana Maria Mihalcea si-a dedicat ultimii 15 ani stomatologiei, axandu-se pe dezvoltarea unei relatii stranse medic-pacient cat si pe dezvoltarea si acumularea de noi cunostinte, specializandu-se in domeniul esteticii dentare.

A absolvit Facultatea de Stomatologie in 1998, sustinand examenul de licenta in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila – Bucuresti.

In anul 2000 a infiintat in Bucuresti Clinica Stomatologica Lyrdent. De atunci si pana in prezent, mii de pacienti au pasit pragul clinicii.

De-a lungul anilor a condus si dezvoltat echipa de medici stomatologi din cadrul Clinicii Lyrdent, impunand ca etalon o pregatire profesioanala ireprosabila, o abordare apropiata a fiecarui pacient si deplina sa dedicare medicinii stomatologice.

Astfel, medici cu o pregatire profesionala exceptionala i s-au alaturat in dezvoltarea clinicii axata pe conceptul “cate un specialist pentru fiecare domeniu”. Acestia, alaturi de Ana Maria, participa in mod regulat la congrese si cursuri nationale si internationale.

Pasiunea pentru arta si mai ales pentru pictura, au apropiat-o pe Ana-Maria de estetica dentara, participand in acest sens la nenumarate cursuri specifice acestui domeniu. Imbinarea intre tehnologie, stiinta si un simt artistic dezvoltat al medicului stomatolog reprezinta principalele coordonate de excelenta in domeniul esteticii dentare.

Dr. Ana-Maria Mihalcea

Dr. Ana-Maria Mihalcea considera estetica dentara ca fiind ramura cea mai importanta a stomatologiei, aceasta aducand o schimbare pozitiva in viata fiecarui om, redandu-i acestuia increderea in propriile forte si, cel mai important, puterea de a zambi.

“Frumusetea unui chip incepe cu frumusetea zambetului.
Atunci cand privim un zambet frumos, alb si stralucitor, atentia noastra nu se va focaliza pe un singur dinte. Vom privi ca pe un tot unitar care ne va atrage prin frumusete. Aceasta reprezinta armonia zambetului.

Dorim intotdeauna sa cream o armonie a fetei, care se traduce prin echilibru intre structura faciala, buze, culoarea tenului, forma si culoarea dintilor. Indiferent ca va doriti un “zambet hollywoodian“, cu dintii perfect drepti si stralucitori, sau un “zambet natural“, prin care transformarea sa nu fie radicala, ne dorim sa va fim alaturi si sa obtinem impreuna cel mai frumos rezultat, acela pe care il asteptati de la noi.”

Doctor Ana-Maria Mihalcea

Toti cei care au pasit in Clinica Lyrdent si care au avut ocazia sa fie tratati de catre dr. Ana Maria Mihalcea au observat diferenta de abordare in medicina stomatologica, ramanand astfel cu placerea de a reveni la clinica.

reveniti sus

Raspundeti

*

captcha *

Paste your AdWords Remarketing code here