Fatetele dentare din compozit pot revitaliza rapid zambetul tau, fara a fi necesara slefuirea consistenta, ca in cazul coroanelor dentare.

Se folosesc atunci cand dintii sunt colorati, precum in urma administrarii indelungate de antibiotice (tetraciclina), in acest caz albirea dentara nefiind suficienta.

Procedeul este rapid si fara durere, iar rezultatul este unul spectaculos.

De asemeni, folosim fatetele dentare cand exista plombe vechi pe dinti, care genereaza un aspect imbatranit, inestetic. Sau ca alternativa la aparatul ortodontic, cand vorbim de spatii mici interdentare.

In general, le folosim pentru a schimba forma, culoarea sau marimea dintilor naturali.

Clinica Lyrdent va ofera posibilitatea ca in mai putin de 3 ore zambetul dumneavoastra sa fie mult imbunatit, cu ajutorul fatetelor din compozit cu continut ridicat de ceramica.

Acest compozit ofera o estetica deosebita precum si o rezistenta comparabila cu cea a ceramicii.

Procedeul este total neinvaziv, deoarece materialul se aplica direct pe dinte, fara a afecta tesutul sanatos al dintelui.

Compozitul se aplica in straturi pe dinte si se sculpteaza direct in gura, ceea ce ii permite pacientului sa vizualizeze live, pe monitor, transformarea estetica a dintilor.

Costul este redus comparativ cu fatetele din ceramica, cu aproape 50% mai mic, iar durabilitatea acestor fatete este de minim 4 ani.

Principalul avantaj al fatetelor din compozit este acela ca reprezinta un proces reversibil si le putem indeparta oricand dorim, fara a afecta structura dentara.

Pentru mai multe detalii puteti vizita Caz Clinic Iuliana.

Pentru detalii privind ofertele vizitati pagina de Preturi si Oferte si solicitati o PROGRAMARE

Paste your AdWords Remarketing code here